Tervetuloa akustiikan maailmaan

Perustin maaliskuussa 1996 yrityksen, joka kautta myin siihen saakka kertynyttä osaamistani: akustiikkasuunnittelua, mittauksia ja koulutusta. Tätä tarjoamme edelleen - nyt asiakkaamme vain saavat kumppanikseen koko alamme edelläkävijäksi kasvaneen yrityksen osaamisen ja  palvelutarjonnan. 

Heikki Helimäki, DI, SniL, FISE AA (akustiikka)

Helimäki Akustikot Oy on yksityisomisteinen, itsenäinen ja riippumaton akustiikkaan ja meluun erikoistunut yritys. Olemme osa suomalaista Wise Finland Group Oy -konsernia.

Yritys on Suomen Suunnitteluyritysten liiton (SKOL) ja Suomen Yrittäjien (SY) jäsen. Suunnittelua tehdään AA ääniteknisen suunnittelijan (FISE) pätevyydellä. Toiminnan laatu ja luotettavuus on säännöllisesti ulkopuolisen tahon (FINAS) tarkastamaa. Yritys kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan (Tilaajavastuu.fi).

Toimimme aktiivisesti alan kouluttajana (mm. Aaltoyliopisto ja rakennusalan toimialajärjestöjen kurssit) sekä akustikkoyhteisön jäsenenä niin kotimaassa (Suomen Akustinen seura, RIL äänitekninen toimikunta) kuin myös ulkomailla (mm. AES Audio Engineering Society, ASA - Acoustical Society of America ja IOA -  The Institute of Acoustics -seurat). 

Helimäki Akustikot Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,6 Me ja se työllisti seitsemäntoista korkeakoulutettua asiantuntijaa. Yrityksen työohjeet, ratkaisupankit ja detaljikirjastot sisältävät tuhansien tapausten osaamistietokannan. Yrityksen akustisten mittausten (sekä kenttä- että laboratoriomittauksia) FINAS akkreditointi on kuvattu tunnuksessa T260 (ILAC P10:01/2013).

Suomen Vahvimmat
Helimäki akustikkojen mittausmenetelmät on akkreditoitu EN 17025 mukaisesti ja laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 vaatimukset.

© Helimäki Akustikot  Oy - osa Wise Group Oy -konsernia